Té, co buší na vrata...
Anotace: Aspoň si nelži do očí nebo se protočí a zmrzneš v noci sama...
Zabouchla sis sama
a teď bys chtěla klíče
promiň, ale asi
nemám náhradní...
Zabouchla sis sama
že jsi teďka v ....?
Do jinýho zámku
tiše zapadni.
...zavřela sis dvířka
vodopádem zloslov
už neberu vážně
tklivě modrý proslov...
...zavřela sis vrata
pouze jen ty sama
a tak z toho přestaň
zase dělat drama.
Přečteno 326x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, La Suneteto, Severka, Bíša, Verena, Já Esther Ruth, kavec, prostějanek
Komentáře (4)
Komentujících (4)