Anotace: ...jak zaseješ tak sklidíš...na všech cestách při hledání...svého opravdového Já...
Měkkonosé sliby.. Ty jsou. Takže já se pokusím o neměkkonosý koment - Celkově to působí dost dobře, i když trošku rozháraně, na mě je tam těch vynechaných míst a nevyslovených myšlenek až moc, trošku se v tom ztrácím. Ale dělá na mě Dojem s velkým D....:)
11.02.2008 09:39:00 | prostě Zuzana
zvláštní rozpínavost fantazie, která se zároveň smotává do skromnosti - hezká báseň...
10.02.2008 14:18:00 | Verena
no...možná je jen jedno...ale je jak široká pláň...kterou obydluje široké spektrum pocitů...atd...:-D...
ale na mýdlo a provaz...ještě nepomýšlím;)
10.02.2008 14:04:00 | Severka
...tak takové já mohu , to je moje parketa . Moc se ti povedla a mi se moc líbí . Hezký den Jirka Kavec
10.02.2008 13:41:00 | kavec