Buková přísaha
Anotace: ..nepsala bych znova a znova o vyšeptalých vzpomínkách.. kdybych to nebyla já..
Buková přísaha má by
zašuměla večerem,
kdybych mohla slíbit,
že nepošlu ti jedinou vzpomínku.
Znova umí zabolet
amorové šípy tvé,
tak tiché,
když světu dráhu křížíš,
zatímco já
se umím točit jen kolem vlastní osy.
Přísahala bych Bohu,
že srdce nevzdychne po tobě navěky,
snad tehdy, kdybych to nebyla já.
Tvůj otisk mám schovaný v srdci
a nikdy už nezmizí
i když už nesmím si tě do úst brát,
budu silný buk
a přísahala bych,
že pro tebe už nikdy nezapláču..
.. kdybych to nebyla já.
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)