Anotace: jak? nějak
Pěkné barvy...žlutá je veselí samo o sobě, oranžová podporuje žravost :-)
Uzavřený do dlaždice, být pošlapán lidmi...to je představa! Brrr...
03.05.2008 19:55:00 | Chancer
Jsem na tom podobně. Je dobré, když píšeš o tom, nad čím přemýšlíš, ale aby to bylo čitelné, něškodí tam více z těch úvah naznačit. Možná mi to ale jenom nedochází... Nějak mi ale schází souvislost - kamera, zavrtaný do dlaždičky..?
11.02.2008 09:52:00 | prostě Zuzana