Zvrácenost
Co je zvrácenost?
Je to ta paní v zelených šatech?
Nebo to potměšilé dítě s umolousanými vlasy?
Je to..
ten,
ta,
to,
ono..
.
ono
jediné
hloupé
zaváhání
než člověk
řekne o sobě
celou pravdu?
/hahaha/
a já se radši půjdu vycpat..
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: chicacheca, jára spots, Bíša, Danah, Franti
Komentáře (1)
Komentujících (1)