Černá je barva elegance,
a jde Ti k pleti, to mi věř!
A dokud žiješ, vždy je šance,
že s novou láskou ožiješ!
Prozatím tu máš kamarády,
co pofoukaj Ti srdce Tvé,
ač smutku projev mívá grády,
věř mi, že taky pomine...
Takže držím palečky, aby Tě konečně potkalo štěstíčko!
Jinak i ve smutku píšeš moc hezky...
11.02.2008 17:59:00 | Kozoroh 1