Anotace: Co k tomu říct?On doopravdy není normální...
prijde mi to dost povedomi... Nastesi mama tatu vyhodila z bytu a ted ma dasli dite... je mi ty malinky uz ted lito...
Vydrz to... vim ze se to rika lehce a tezko se to realizuje, ae snad se to spravi..zlepsi...doufam...
DRZIM PALCE!!...:(:-*
09.03.2008 20:16:00 | Someday
...mluvíš mi z duše...kdybych mu jen to mohla říct...=((snad to u tebe bude brzy dobré
25.02.2008 21:42:00 | Kessinka007
Všichni říkají, abychom si rodičů vážily, máme jenom...
ALE MY ZA RODIČE NEMŮŽEM!!!
11.02.2008 17:35:00 | .K.r.i.s.t.y.
úplně stejná situace jako u mě.....až na to,že místo otce otčím....a možná u mě i trochu tvrdější....ale znám tu chuť říct: di už kurva do prdele a nech mě bejt!...
10.02.2008 18:16:00 | LisSe