Žlutá krajka
Anotace: Na Motivy krádeže...sestry
Vrať mi moje žluté spodní prádlo.
Ty krajky jsou moje,
Kláro,Kláro.
Ten střih by ti nesedl,
To je moje.!!!
Vrať mi moje spodní prádlo,
ať okouzlím,
milá dámo.
Vrať a kup si svoje!
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)