Smutek
Anotace: Tdule báseň sem vymyšlela ve škole...asi mě zklamala kámoška :(
Smutek mám, však nevím
co s ním udělám.
Mýlím se nebo bdím.
Smutek stále cítím.
Mluvit nechci. Smutek...
klíčí ven.
Nikdo neví co mi je. Smutek...
křičí:"CHCI VEN!!"
Nikdo nechápe,
že já smutek nechci.
Nechci to znát. Nechci...
cítit.
Tak proč ho znám?
Proč ho musím znát?
To smutek se dostal ven :(
Komentáře (2)
Komentujících (2)