Vězeň
Anotace: zavřenej ve svým těle, v baráku nebo jen ve své hlavě?
Každej den tu v kobce sedim,
nevim proč tu vlastně jsem,
do zdi jenom tupě hledim,
přezdívaj´ mi Spiderman.
Jsem zavřenej,
svobodu mi vzali,
jsem zavřenej,
iluze rozpárali.
Prej za vraždu,
možná za dvě,
už jim nikam neuteču.
Jsem zavřenej...
Přečteno 443x
Tipy 8
Poslední tipující: Luciiik, Cassandra, Santinan Black, Traci, Demedalex
Komentáře (3)
Komentujících (3)