osudové rány
Anotace: pořád sem přemýšlela jestli ji sem dát...ptž se bojím reakcí co to jako má být =oD ale rozhodla sem se, že se jen tak nezhroutím... díky za pochopení =o)
když srovnám se s osudovou ránou
//kdyby to jen šlo//
praští mě další
nevidí, neslyší
jen praští
jako zimní mráz do nosu
jako člověk úplně bez vkusu
//kdyby to jen přestali řešit//
to chce jackpot vyhrát?
nebo k čemu se mě snaží dohnat?
jsem snad sázka?
pár stupidních černých čísel na bílém papíře?
//člověk nejde vyčíslit//
...bylo to...
.POPRVÉ – zhroutil se mi celý život
.PODRUHÉ – už život nebyl a tak zhroutil se mi celý svět
...a teď? POTŘETÍ
...už nemá se co hroutit…
...jsem na řadě já?...
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: C.alwen, PatriceB, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)