Anotace: ......
... "umět nevlastnit"... to musí být podoba Lásky, která již nezná žádné bolesti...
25.02.2008 11:47:00 | Pavelpaja
snad už brzy..
bude v dohledu..
a k mání..
jiného pohledu
on..
k milování..
11.02.2008 20:52:00 | Bean
.... v pocitech se ztrácí .... ten kdo cítí ...
a v životě .... ten kdo žije ...
*- ... ale k do má navrch, ... ?? ... a nebo kdo víc si užije, ... ??
... .... tak v tom nemá jasno ... asi nikdo ...
/***- jo život jako básnička poskládaná z otazníků ... moc pěkná ... /
11.02.2008 12:07:00 | HarryHH