Anotace: Jeden sluneční paprsek stačí prosvětlit mnoho temna (František z Assisi)
Děkuji děvče, už se začínám rovnat... Byli jste všichni moc fajn, bylo mi tam dobře :-)
02.04.2006 23:10:00 | Buližník
Výborná!! (Jen se stále nemohu zbavit dojmu, že místy používáš snad až přespříliš - jak to nejlíp říct - ... "superlativních" barvitých, až pejorativních (zde rozuměj "nabubřelých") přídavných jmen - tento popis se mi ale nezdá zcela přesný!). Netvrdím, že je to špatný, ale už jsem si toho všimnul na více místech. Třeba to prostě k Tobě patří zářící_vysoko_na_nebi_stále_víc ...:o)
21.11.2005 13:44:00 | MATT
Ale, ale sluníčková lady ... že by mezi Tvé zájmy patřili mimo jiné i zednáři,a další rouškou tajemství a historie zahalené věci?? Fíha...
18.11.2005 19:57:00 | MATT
Ale, ale sluníčková lady ... že by mezi Tvé zájmy patřili mimo jiné i zednáři,a další rouškou tajemství a historie zahalené věci?? Fíha...
18.11.2005 19:56:00 | MATT
tož to si v anotaci vystihla perfektně. Mohl bych to vzít a hodit Ti to do kementáře :o) pěkné
10.10.2005 18:53:00 | Manik