Co jen v tom mladém muži hledat ? Každopádně zajímavé ,zajímavé..... každý hledá dle sebe .
12.02.2008 22:36:00 | trxl
He he, už jsem se dlouho tak nenasmál jako ted, když jsem si četl všechny ty reakce na Chomáček vlasů... He he, nejspíš jste hodně zajímavá zkupinka lidí:-) Každej přišel se svou troškou do mlýna a panečku podívejme se co z toho vzniklo:-)
Nooo, co se týče té básně, a když o tom ted přemýšlím, nevím jestli je opravdu tak vtipná jak mi zprvu přišla... Spíš ne že... Dotýkáš se tam i když pouze v náznacích hodně zajímavých témat a to se cení... Hmmm myslím že dám typ.
(Btw: myslím že nejsem zase tak mladý milá paní...)
12.02.2008 08:49:00 | Adrian
Neodháněj ho, kdysi prodělal neúspěšnou výpravu za Třemi zlatými vlasy Děda-Vševěda a zřejmě mu to zůstalo ...
***
:o) Jiří s.
11.02.2008 21:04:00 | j.c.
snad se jeho uchylka
nedočká pokroku..
aby nechtěl chomáček
hledat v rozkroku..
11.02.2008 21:00:00 | Bean