DOMEČEK Z KARET
Jak domeček z karet
stavěla jsem si svůj
malý svět..
Se srdcem obrovským
jak leknínový květ..
Však teď..
Jako když vítr fouk
a poslední lístek
svou vzdušnou rukou
k zemi sfouk..
Domeček kácí se
po kartě karta..
Po patrech mění se..
K nohám mým snáší se
až k zemi padá..
Zrada...
Slzavé údolí, slaná řeka
myšlenky topí se..
Jsem s nimi sama..
Přemýšlím, listuju
obracím stránky..
Hledám tu chybu
chtěla bych vrátit
život zpátky..
Chtěla bych postavit
svůj svět..
Jak domeček
z tarotových karet..
Přečteno 419x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, kouzelníček, Veru, motáček, pavlis, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)