Pracující důchodce
Anotace: Sedřou nás až do totálního vyčerpání. Zase jen proto aby lacino přišli ku zisku svému na neviné lůze nepodnikatelské
Opírám se o berličku,
trošku zmožen životem,
sed bych radši na lavičku,
než pracovat za plotem.
Kutám jámu převelikou,
nedejbože vlastní hrob,
vejplatu mám nevelikou,
nejsem žádný zlatokop.
Podnikatel práská bičem,
jen dělej lůzná spodino,
důchod přeci je o ničem,
vyděláš mi na víno.
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: čertíček, pejrak, takova, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)