Za obzory mizíš
vytí vlků půlnoční
bude ti střelkou kompasu
ať v cizích světech nezbloudíš.
15.02.2008 21:13:00 | s.e.n
Třeba odplouváš, abys opět našel svůj starý, známý svět...Třeba až odpluješ, tak najdeš něco, co jsi nečekal...Třeba odplouváš, abys konečně připlul kam máš...Můj milý Hynku.
11.02.2008 20:12:00 | Isobel
Možná, že tvůj svět
dávno zmizel
a cizí tě teď
obklopuje,
však přesto,
když se zaposloucháš,
tak ten tvůj
tiše prozpěvuje..
Zpívá ti zvolna
slova známá,
třebaže znějí
z vlčích tlam..
Tak najevo
ti jasně dává,
že v cizím světě
nejsi sám..
:o*
11.02.2008 18:11:00 | Cecilka