Láska
Anotace: ...............
Sbírka:
Život
V životě každý hledáme LÁSKU ...
..tu PRAVOU ,co roztřese nám kolena ...
a z hrdla nejde vydat ni hlásku ...
...toť ONA - pro cestu žitím zvolená !!!!
Jas v očích, co se objeví,
při zahlédnutí jednoho úsměvu ...
To naše srdce dobře ví ,
že začal další z příběhů ...
Však LÁSKA nejsou jen polibky
objetí a něžné milování ....
Láska je houpání dětské kolíbky
i nepříjemné bytu malování ....
LÁSKA jsou unavené ruce v klíně
které však mají dost sil k pohlazení
jen jinou něhou, než při schůzkách v kině
i když zmizelo už pobláznění ....
LÁSKA je tvář plná vrásek
ve kterých je život vyrytý ...
LÁSKA je každý šedivý vlásek
v drdůlku babičky umně ukrytý ....
LÁSKA je nadpozemská síla ....
která i z dálky zpět se vrací ...
Ta , co sílu do žil vlila ....
a PRAVÁ se nikdy nevytrácí ...
Přečteno 415x
Tipy 20
Poslední tipující: Pavelpaja, S..a, ona, Bean, Martinecka23, Štěpina G, jedam, Bíša, Psavec, Kozoroh 1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)