já se nebojím hřešit - David byl velmi hříšný a přesto ho Bůh miloval - a víc než jiné... otec má rád i ty zlobivé děti, často raděj než ty tiché někde v koutku... jsou hříchy co nikomu neublíží a přiblíží nás lidem i Bohu - a sou ctnostní věřící kteří nedokážou dát a sdílet cokoli lidského - můj Bůh mě má rád takovou jaká jsem...
:o)
15.02.2008 18:57:00 | hanele m.
Nádherná........nevěřím....přesto ho cítím všude kolem sebe když je mi nejhůř
12.02.2008 06:58:00 | Lucie Teru