Anotace: Pro jednu osou, aby věděla, že ublížit není tak těžké, jak by se mohlo zdát. Ačkoliv to asi nikdy nebude číst ...
Moc hezká.. Líbí se mi spovní spojení a vůbec styl této básně..=)
Tip si určitě zaslouží... =)
29.04.2009 21:40:00 | Stinking Lady
A já myslel, že symboly se už v poezii nepoužívají, že nejsou moderní...
S obsahem jsi si poradil dobře, vybrals jasné ukazatele, jasné symboly. A forma... rytmus to mělo super, rým tam byl...
Zkrátka pěkné
16.02.2008 08:57:00 | Václav Zoubek