Muž, jenž prodal tenhle svět..
Muž, jenž prodal tenhle svět,
poklekl v zem a tvář odvrátil.
Slunci blíž než kdy dříve,
v slzách všem mlčky odpustil.
V pěst svíral život svůj,
a litoval, že nespatřil kdy,
obě tváře měsíce,
a nesobeckost lidské touhy..
Hvězdám pak hold tiše vzdal,
zasteskl, oči přivřel pak.
Odsouzen modlil se, když
vzpomínky svál z úst mu čas.
Přečteno 356x
Tipy 24
Poslední tipující: GirlFromTheRain, Emily Winnacott, Walentine, Já Esther Ruth, s.e.n, před zkroucením, Severka, robb, spare, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)