Špalíček z jabloně
Anotace: ...není to jen moje dílko....
Do hladka leštím špalíček dřeva z jabloně
A při tom myslím na to co bude dál
Blýskavým ostřím, dřevo co voní po luně
mění se v runu, talisman i svatý grál
Tajemný talisman, vonící jarem, zrozením
V magickém obřadu, luna mu sílu svou dá
Posvěcen životem, smrtí i plozením
Tobě má lásko, do něj Ti srdce své dám.
Přečteno 325x
Tipy 13
Poslední tipující: Noc17, s.e.n, pavlis, isisleo, jedam, Lucie Teru
Komentáře (2)
Komentujících (2)