Kolotoč
Anotace: ...vždyť každá jízda jednou skončí...
vplujeme do snu
tak zavři si oči
pojedem spolu
a na kolotoči
odlišné ráje
se v jediný změní
a pak vkročíme
v stezku zapomnění
mlčí kabaret
a opona visí
kdo vypil poslední
kapku z té mísy?
vždyť ne přec za vše
se platí tak moc
dopřej nám už jenom
jedinou noc
jízda už skončila
kolotoč stojí
ani kůň nehýbe
svými postroji
růžové brýle
se tříští o kámen
kdo jen teď může
zažehnout zas plamen?
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Lexisa, jedam, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)