Anotace: .........
jedno je jistý..
po vzdalování..
přichází
přibližování...
přeju bááječný přibližování .o))
12.02.2008 16:35:00 | Bean
vědomě otesáváme z naší sochy kusy materiálu ....
aby byla dokonalejší ...
... s výsledkem ... mírně řečeno dikutabilním ...
*- ... protože čím víc se zbavujeme nánosu emocí ... tím jsme menší ... / a bolí to stejně .../
12.02.2008 12:30:00 | HarryHH