Úvaha o životě
Kuličku citů svých
koulím si stejně
jako koulí se mé dny..
Jsem jako hrdina,
bojovník
S etapou životní..
V oblacích vzáším se
a létám
S nebeským andělem..
S úderem blesku
mi křídla hoří plamenem
a volným pádem hladím zem..
Dotyky něžných okamžiků
střídá pak hořkost
z rozvrácených citů..
Jsem jako složka
k soucitu
či nesoucitu..?
Boj svádím se svým já
co sebe samu
z trosek zvedá a hledá..
Ve dlaních to co měla..
Zrcadlo očí odkrývá
co duše nikdy nechtěla.
Chtěla bych žít zas
docela..
Přečteno 413x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, Paulín, NikitaNikaT., Beepat, Petbab, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)