Líbí se mi moc...*:) Jen, znám lidi, co roní krokodýlí slzy. Tj.: falešné slzy.
11.12.2009 10:24:00 | PIPSQUEAK
I pláč je potřeba ...
z očí prach odvěje ...
nechá je pak čisté
pro hvězdy naděje ....
je krásná ....bolavě a pravdivě krásná ....a mě je tak blízká ...
12.02.2008 17:07:00 | pavlis
ne vždy ale pravdivá.. jsou i tací, co se jim slzy valí z očí a upřímnost tam chybí..
krásně napsané...
12.02.2008 10:53:00 | excited
pěkná, zase taková něžná, taková tvá... máš svůj rukopis a to je dar :)
12.02.2008 10:39:00 | Já Esther Ruth
I když verše moc nečtu, a ani si netroufám hodnotit, náhodou jsem zabrousila na Tvoje jméno a přečetla si poslední báseň. I když je smutná, je to dobře vystižené. Máš-li ráda povídky ze života (to je zase můj šálek čaje), zkus se podívat do mého autorského šuplíčku. Třeba i Tebe některá z povídek potěší.
12.02.2008 08:59:00 | Aliwien