Anotace: Variace na téma stařec a mrtvé moře...
Podle Bruna G. je totiz pry pocet andelu nekonecny a blablabla vlaste tak praktikuje atomistickou teorii prirodnich myslitelu antiky na vzah k nekonecnosti boha...aby ukazal protestantum ze katolici maj boha vetsiho)))
23.01.2006 17:10:00 | bezruký uzurpátor