Ranní setkání
Anotace: beze slov, já pěšmo, ty na kole
Děkuji za tvé ranní pohledy,
že nebereš na mě ohledy,
že ke mně vůbec zvedáš zraky
hned slunce vysvitne, rozstoupí se mraky
ten pohled potěší, hned takhle z jitra
oči jsou pohledem do tvého nitra
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: dablik007, Pavelpaja, Monsignore, Bíša
Komentáře (0)