život
Život podobá se svíci,
jež odhodlaně hoří,
o kyslík bojující,
knot do vosku se boří,
když plamen olizuje kraje.
Ta svíce jednou zhasne.
Ve které asi chvíli ?
To není nikdy jasné,
zda vydrží až k cíli
nebo hnedka z kraje,
jí dojdou všechny síly
a štiplavý kouř
do očí slzy vžene.
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, Bůchví...
Komentáře (0)