pocit
Ten pocit, který rádi míváme
Ten den, o kterém rádi sníváme
Ten okamžik, kdy zatočí se svět
Ta chvíle, co nevrátí se zpět
Ten plamínek co v nitru hoří
Novou lásku v srdci tvoří...
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: HKvH, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)