Anotace: Člověk si na to musí udělat vlastní názor
Moje chyba promiň myslel jsem, že sem to už opravoval ve wordu, což se, jak vidmo nestalo :)
12.02.2008 18:46:00 | Jacques Decoure
moc dobré... zamyšlení... :) ještě bych být tebou mrkla na pravopis... ss...sss .. tak trchu :)
12.02.2008 18:43:00 | Já Esther Ruth