Ivetka :)
Anotace: Psal jsem to jako menší, :) v ty dobe sem si psal se skvelou holkou :)
Jen na tu jednu myslím stále
Když píši basně,povidky,verše a tak dále
Znám ji jen trošicku avšak to stačí
To co mi píše , její charakter bohatě znači
Bůh ji obdařil nebeskou krásou
Avšak i duši, hlavně tu má krásnou
Z toho co psala usoudit mohu jen
Že bez ní by nezačinala noc,ba ani jediný den
Iveta je ta skvěla osůbka
jak ta nasvěte nejsladši jahůdka
Ji v živote musí potkat jen štestí samé
já si to nevymejšlim, je to tak dané
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Patrik Mališ, excited
Komentáře (0)