Jedině tak
Anotace: Kamarádi jsou kamarádi.
Snažila se jedna kráska,
pro svatbu mě získat
Nebudu pak pod okénkem,
večer muset pískat
Budeme žít pěkně spolu,
mít se hodně rádi
Nebudou ti více chybět,
tvoji kamarádi
To se pleteš, milé děvče,
ač je láska krásná
Nezradím já kamarády,
to přec je věc jasná
Můžeme se milovati,
do hospůdek chodit
Života si užívati,
dřív než budeš rodit
Až se ze mne taťka stane,
zodpovědný budu
Přesto ale, moje milá,
na pivo si půjdu
Přečteno 389x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Milásek, Traci, En, maena, Memento, s.e.n, Verule, prostě Zuzana, Rikitan, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)