Anotace: tahle se mi myslím povedla začínám chytat novou mízu...
Před zrcadlem stojím
čehosi se bojím
Postel plná kvítí
venku slunce svítí
na okně je mříž
já přijdu k němu blíž
náhle zvonek zvoní
za dveřmi kdosi stojí
má na hlavě kápi a v ruce sekeru
já nohy na ramena beru.
až dojdu k nějáké řece
ta jmenuje se Styx přece.