Hlína a kameny
Anotace: taková.. metaforická..
Kameny
jako peříčka
prýští z nebe.
Hlína
stoupá vzhůru
do prázdna věčnosti.
Celým životem
jde s námi
kamení i hlína
jako věrní přátelé.
Ti přátelé
jsou s námi
v pádech i ve stoupání.
Dýcháme
hlínu čistou
i tu s humusem.
Chutnáme
kameny v srdci
i písek mezi zuby.
Tíží a svazuje
kamení i hlína
bez nich však života
veskrze není.
A až jednou
dotkneme se věčnosti
ležet budeme
bok po boku
s hlínou i kameny
a snad nám to bude konečně jedno
Přečteno 264x
Tipy 12
Poslední tipující: Kyle, její alter ego, just me, pavlis, LisSe, Bíša, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)