Nuda nemá šanci
Anotace: Pro kolegu, který odchází do důchodu a skládá hezké básničky (a bude mi tu chybět, protože byl jediný, s kým jsme si posílali maily ve verších)
Než v důchodu se nudit
Je lepší k vodě zajít
Ne, nemyslím utopit
Jen v klidu se posadit
Nalít víno do sklenky
Urovnat si myšlenky
Slova k sobě poskládat
Na papír je rychle dát
Udělat z nich básničku
Ukázat ji sluníčku
Ostatní s ní potěšit
Radost v duši potom mít
Komentáře (0)