Večery s Tebou strávené,
(i vzpomínka má vůni Tvou!),
Tvá náruč, světlo tlumené,
stojánek s vonnou tyčinkou,
hudba to něžně podbarví,
člověk na nic víc nemyslí,
jen s Tebou ten Lásky sen sní
a šeptá sladké nesmysly...
PARÁDA!;o)
IJF = I'm just flying...
10.03.2008 12:24:00 | Kozoroh 1