KUŘÁTKO
Anotace: Sváteční básničky mám složené především pro své děti, ale třeba zaujmou někoho i zde.
Kutálí se žlutá koule.
Ba ne, je to kuřátko !!
Ráno se nám vyklubalo
a teď by si pořád hrálo.
Jenom vyčkej kuře milé
až přijde ta pravá chvíle,
tak z druhého vajíčka
představím ti bratříčka.
Přečteno 807x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Dračičák
Komentáře (0)