Manželovi...
Anotace: Vytvořeno pro manžela (ještě když jsme nebyli svoji). Je ve znamení berana..
Beránku můj,
jsi jako andílek v mé duši,
který všechny chmury ruší.
Způsobuješ úsměv na mé tváři,
když jsem s Tebou, oči mi štěstím září.
Chci abys byl šťastný
jako já jsem s Tebou.
Nosím Tě v srdci svém
pokaždé s sebou.
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Orichi
Komentáře (1)
Komentujících (1)