Výstižně popisuješ pocity a máš smysl pro detail...tak já to vnímám (a především víš, o čem píšeš)
09.06.2008 21:54:00 | monterka
...na stole lístky , na každém z nich rým ....mám pocit, jako by ses dívala ke mně do pokoje .....ráda sedím u stolu při zapálené svíčce .....a verše si jen tak skáčou na papír .....:-)
14.02.2008 20:31:00 | pavlis
Pěkné dílko, lehoučké a jemné, poseldní věta se mi líbí, jen bych byla na tu dlaň hóóódně opatrná ...
13.02.2008 12:12:00 | NikitaNikaT.