První taneční :-)
Hudba hrála
a já se bála
jen v rohu stání
a bezmezné přání
být malá a menší
jen koukat zvenčí
zrudly mi tváře
a světel záře
dala všem vědět
kdo zůstal sedět...
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: dead-head, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)