i když ucho přísloví se trhá, mám víc štěstí jak rozumu...
.
Prolog
odkopalo se mi dítě
voda na kafe vyvařila
přepadl mě hlad
čuba mi ležela uprostřed všech tras
a tys byl můj Michelangelo...
.
.
i když ucho přísloví se trhá, mám víc štěstí jak rozumu...
.
dřív se upalovalo stínalo
a věšelo
teď mi je ticho největším trestem a
srdce mi /c/hoří
jsem perlorodka v moři lásky
na oblázky
svý city prostírám
jsem obraz
co mu chybí rám a
každý mý já
(a že jich je!)
s mlhou vstává
s listím padá
čím hlouběji se ti nořím
do žil...
mít tak jednou doma tam kde ty
...položíš se mi do klína
až budem večer usínat
a nenecháš mě spát
rozervaná na tisíc tepajících já
naposled vykřiknu...
...ale tentokrát se neprobudím
.
Přečteno 414x
Tipy 20
Poslední tipující: jedam, pejrak, just me, vodnař, labuť, Psavec, Bean, HarryHH, Bíša, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)