P o v z d e c h
Anotace: Částečná odpověď - proč jsem rebel.Jen povzdech.
P o v z d e c h
Já smutné verše píši
plné varování
nad osudem lidí
bídou milování
já smutné verše píši
můj hněv plane a hoří
nad krutostí člověka
co klíčící dobro boří
já smutné verše píši
a plné ironie
když vidím kam se řítí
v lhostejnosti hnije
já smutné verše píši
nad strastmi člověka
když tvoří si je sám
na štěstí –jen-čeká
já smutné verše píši
chtěl bych jimi jásat
hrozící skutečnost
nutí mne srdce drásat.
Já verše chtěl bych psát
plné radosti – jasu
na celý svět se smát
a hladit něžně krásu!!
1980
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: C.alwen, Memento, Psavec, labuť
Komentáře (0)