Nenech se zabít
není hezké smrti ani pro mučedníka
lépe život brát než na hlínu si zvykat
Bojuj
i přesila se někdy unaví
těžko bude se tě útočník ptát na zdraví
když dýkou polechtáš mu hrdlo.
Bez soucitu
to je výhsada jen pyšných lidí
najdeš jich plné hřbitovy
nepřátelům nic nepromíjej
dobře mrtvý už nic nepoví
05.02.2013 21:43:12 | Eru Alonnar