* * * Sladký Valentýn * * *
________ K Valentýnu ____
___ věneček ____________
________ koupím _________
___ jako _______________
________ dáreček ________
___k tomu ______________
________ pěknou _________
___ rakvičku ___________
________ pro ____________
___ mou ________________
________ sladkou ________
___ kočičku ___
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: takova
Komentáře (2)
Komentujících (1)