Anotace: Toto není SCIFI, nýbrž reál jednoho z mnoha dnů, prostřený čistotou rána upatlaného večera. Pomoc pro mne do budoucna: Rory ( music ), AAA-myčka, Ciatronic-robot,Indesit-pračka,LG-DVD,Shadows play-stínová hra,Rory Gallagher,kravský zvon-perkuse.ÚLET....
...možná je to kolorit běžnosti...ale nechyběl by nám nakonec někdy???...rádoby se řeklo, NE...a tak se uzavíráme do kruhů našich sladkých vysněných zájmů a snů...
18.02.2008 11:24:00 | Lota
Jj, žasnu, co všecko člověk nevymyslí, tedy nápíše ... mno, je to fakt drsný a zajímavý.
15.02.2008 10:52:00 | NikitaNikaT.
Zajímavé názvy a zajímavé podání...opravdu máš zákal, nebo je to jen, aby báseň měla šmrnc?
13.02.2008 18:46:00 | Chancer