to je vše..
umění vytvářet chaos,
to je naše..
tvářit se jako že nic,
po pádu se hned zvednout.
to není problém..
dát do kafe víc cukru než by sneslo,
a vypít ho s vážnou tváří,
to je, co..
běžná záležitost.
děláme si naschvály,
bez nich neumím žít,
pak společně zasmá tse tomu,
je vše,
co dnes
potřebuju
k životu..
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Vladimír P., mamina, kavec
Komentáře (0)