Lásko smím ??
na tvou voňavou kůži
svým zrakem píšu vzkaz
mé oči kreslí růži
tvou vůni cítím zas
a šátek z tvého dechu
si pod krk uvazuji
snem z voňavého mechu
tě znovu zavazuji
slib píšu na oblohu
že novou růži nakreslím
když zašeptáš že mohu
když zašeptáš že smím...
Přečteno 304x
Tipy 12
Poslední tipující: Marupiara, Martanka, pavlis, Psavec, Ishtar, lecrecia, janewe, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)