Anotace: Slunce na úbytě, slunce na krovkách svých křídel...
Nevšímavě nás MÍJEJÍ ... v osamělém majestátu ...
a přesto k nim shlížíme jako k božstvům ...
v marné touze ziskat něco z jejich nesmrtelnosi ....
*- ... naše niterné vnímání podvědomě zařazuje do věcí pro nás velmi důležitých, ... Slunce, Měsíc, hvězdy a planety ...
***- ... ale pro ně nejsme nic, ... jen vesmírný prach ...
15.02.2008 13:52:00 | HarryHH
Slunce nad zenitem
slunce na krovkách svých křídel
zapadá...
...líbí se mi...ostatně jako vše od tebe...super tip:-*
13.02.2008 22:23:00 | LisSe