Básnička moc pěkná,bez těch vulgarizmů to někdy nejde,když přesně vystihujou pocity,situaci,náladu...Jenom mi je líto,že už ve čtrnácti si myslíš,že život je prostě ,,vo hovně,,.Já na to přišla taky,ale o rok dýl...
14.02.2008 18:30:00 | Blacky...
nee..vulagrismy vitam...je to lepsi,kdyz tam drepi nenucene..je to vic spontanni a svobodnejsi..urcite...basen zivota..
14.02.2008 15:42:00 | veronika